Kiehtova Peking 25.3.-1.4. pääsiäismatka

hinta 1495 

2 PERUTUSPAIKKAA, OTA YHTEYTTÄ 050-597 7565! Kiinan pääkaupungissa kaikki on suurta: Kielletty kaupunki, Kiinan muuri ja Taivaallisen rauhan aukion ihmisvilinä. Hienojen nähtävyyksien lisäksi tarjolla on myös paljon houkuttelevia ostosmahdollisuuksia.  Lähde mukaan matkalle Pekingiin!

 

Kuljetus reittiä: Kerimäki, Savonlinna, Juva, Mikkeli, Ristiina ja Kouvola.

 

 

 • Arvostelut 0 arvostelu
  0/5
 • Lomatyyppi Matkan luonne
  Historia, Kaukomatka, Kulttuuri, Opastettu matka, Ruoka
 • Aktiviteettien määrä Kohtalaisesti
  3/8
 • Ryhmän koko Keskikokoinen ryhmä
  vähintään 20 henkeä
.

Kiinan pääkaupungissa kaikki on suurta: Kielletty kaupunki, Kiinan muuri ja Taivaallisen rauhan aukion ihmisvilinä. Hienojen nähtävyyksien lisäksi tarjolla on myös paljon houkuttelevia ostosmahdollisuuksia.  Lähde mukaan matkalle Pekingiin!

 

Kysy lisätietoja matkasta joko sähköpostilla osoitteesta info@xeniatours.fi tai soittamalla 040-825 9525 (Satu Myllys) tai 040-580 1726 (Eija Myllys).

Tilaa matka joko suoraan nettikaupastamme, soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

Ilahdumme yhteydenotostasi!

 

Mitä matkapaketti sisältää
Mitä matkan hintaan sisältyy.
 • bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Peking-Helsinki veroineen
 • lentokenttäkuljetukset Pekingissä
 • majoitus Pekingin keskustassa ★★★★-hotellissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
 • runsas retkiohjelma: Taivaallisen rauhan aukio, Kielletty kaupunki, Taivaan temppeli, retki maaseudulle Kiinan muurille, vierailu helmikeskuksessa, soluemalitehtaalla, silkkitehtaalla ja kiinalaisen lääketieteen keskuksessa, vierailu Kesäpalatsissa
 • aamiainen ja lounas tai illallinen päivittäin (paitsi yhtenä ”vapaapäivänä”)
 • viisumin hankinta Suomen kansalaisille
 • englanninkielisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä, opastusten tulkkaus suomeksi
 • suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

 

Mitä matkan hintaan ei sisälly.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 220 €. Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan 1-hh lisämaksu.

Järjestämme halukkaille lisämaksullista iltaohjelmaa mm. pääsylippuja ja kuljetuksen akrobaatti-, kung fu – ja Pekingin ooppera -esitykseen. Ohjelmasta lähetetään lisätietoa infokirjeessä ennen matkalle lähtöä.

 1. 1. matkapäivä 25.3. sunnuntai Lähtöpäivä

  Bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle reittiä Kerimäki, Savonlinna, Juva, Mikkeli, Ristiina ja Kouvola. Yölento Helsinki – Peking (Finnair AY085) lähtee kello 18.20 ja on perillä seuraavana aamuna kello 6.55. Lennon aikana tarjoillaan kaksi lämmintä ateriaa, jotka kuuluvat matkan hintaan.

 2. 2. matkapäivä 26.3. maanantai Saapuminen Pekingiin ja Hiilikukkula

  Saapuminen aamulla Pekingiin, jossa bussikuljetus lentoasemalta kaupunkiin. Koska hotellihuoneet eivät ole vielä valmiit, käymme ensin Kielletyn kaupungin takana olevalla Hiilikukkulalla katsomassa maisemia. Majoittuminen Grand Skylight CATIC Hotel Beijing -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee Pekingin olympialaisten alueella, lähellä Linnunpesä-stadionia ja sen alla olevaa ostoskeskusta. Ensimmäinen päivä menee tutustumiseen hotelliin ja sen lähistöön. Teemme yhdessä kävelykierroksen hotellin lähistöllä.

 3. 3. matkapäivä 27.3. tiistai Kielletty kaupunki ja Taivaan temppeli

  Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Pekingin keisarillisiin nähtävyyksiin. Aloitamme kierroksen Taivaallisen rauhan aukiolta. Vierailemme Kielletyn kaupungin laajalla palatsialueella, jossa on 800 eri rakennusta. Seuraavaksi käymme Kiinan arvostetuimmassa uskonnollisessa rakennuksessa eli Taivaan temppelissä, jossa keisari uhrasi taivaan jumalalle joka vuosi talvipäivän seisauksen aikana. Syömme yhdessä lounasta ja käymme vielä tutustumassa kiinalaiseen teeseremoniaan.

 4. 4. matkapäivä 28.3. keskiviikko Kiinan muuri

  Heti aamiaisen jälkeen ajamme Pekingin pohjoispuolelle tutustuaksemme yhteen maailman ihmeistä: Kiinan muuriin. Käymme syömässä lounasta soluemalitehtaan (cloisonné) yläkerrassa. Paluumatkalla tutustumme jaden historiaan ja kivenveistoon valtion omistamalla jadetehtaalla.

 5. 5. matkapäivä 29.3. torstai Vapaapäivä

  Päivä on vapaata aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiselle.

 6. 6. matkapäivä 30.3. perjantai (pitkäperjantai) Kesäpalatsi ja helmitehdas

  Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu Kesäpalatsiin. Tämä Unescon maailmanperintölistalla oleva keisareiden kesänviettopaikka kattaa lähes 300 hehtaarin alueen. Viimeinen Qing-dynastian keisari Puyi karkotettiin Kesäpalatsista 1924 ja alueesta tehtiin puisto, josta on muodostunut hyvin suosittu retkikohde Pekingin asukkaille ja siellä käyville matkailijoille.

  Syömme lounasta ja vierailemme helmitehtaassa. Palattuamme kaupunkiin käymme silkkitehtaassa sekä tutustumassa perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen.

 7. 7. matkapäivä 31.3. lauantai Vapaapäivä ja yhteinen päivällinen

  Päivä on vapaata aikaa mm. tuliaisostoksille. Syömme illalla päivällistä hotellin lähistöllä olevassa ravintolassa.

 8. 8. matkapäivä 1.4. sunnuntai (pääsiäissunnuntai) Kotimatkalle

  Aamiaisen jälkeen lähdemme lentokentälle, sillä on aika palata Finnairin suoralla reittilennolla (AY086) Helsinkiin. Kone lähtee kello 10.55 ja on perillä kello 14.15 samana päivä. Bussikuljetus kotiin.

Grand Skylight CATIC Hotel Beijing

Hotelli sijaitsee vain 50 metrin päässä Pekingin olympialaisten Linnunpesä-päästadionilta. Stadionin yhteydessä on ostoskeskus ja supermarketti.

Hotellin huoneissa on moderni sisustus. Kaikissa huoneissa on minibaari ja tallelokero, kylpyhuoneessa on kylpyamme ja kylpytuotteita. Joistakin huoneista on näkymät stadionille.

Kiinalaisessa Taiji-ravintolassa tarjoillaan erilaisia kantonilaisia ruokia, ja länsimaisesta Elysee-ravintolasta saa ranskalaisia ​​erikoisuuksia.

Grand Skylight CATIC Hotel Beijing on 8 minuutin kävelymatkan päässä Aotinanman-asemalta (metrolinja 8). Hotellista on 35 minuutin ajomatka Kiellettyyn kaupunkiin ja Taivaallisen rauhan aukiolle.

Yhden hengen huone 220 €.

Paketti Varatut päivämäärät Matkan tila Matkan tila Hinta Ilman kuljetuksia Hinta Sisältäen kuljetukset  
25.3.2018 - 1.4.2018
Vapaita paikkoja
1495 
1495