Kiehtova Peking 7.-14.1.2018

hinta 1495 

Kiinan pääkaupungissa kaikki on suurta: Kielletty kaupunki, Kiinan muuri ja Taivaallisen rauhan aukion ihmisvilinä. Hienojen nähtävyyksien lisäksi tarjolla on myös paljon houkuttelevia ostosmahdollisuuksia.  Lähde mukaan matkalle Pekingiin!

 

Kuljetus reittiä: Savonlinna, Punkaharju, Parikkala, Imatra, Joutseno, Lappeenranta, Taavetti, Hamina ja Kotka.

 

Kysy lisätietoja matkasta joko sähköpostilla osoitteesta info@xeniatours.fi tai soittamalla 040-825 9525 (Satu Myllys) tai 040-580 1726 (Eija Myllys).

Tilaa matka joko suoraan nettikaupastamme, soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

Ilahdumme yhteydenotostasi!

 • Arvostelut 0 arvostelu
  0/5
 • Lomatyyppi Matkan luonne
  Historia, Kaukomatka, Kulttuuri, Opastettu matka, Ruoka
 • Aktiviteettien määrä Kohtalaisesti
  3/8
 • Ryhmän koko Keskikokoinen ryhmä
  vähintään 20 henkeä
.

Kiinan pääkaupungissa kaikki on suurta: Kielletty kaupunki, Kiinan muuri ja Taivaallisen rauhan aukion ihmisvilinä. Hienojen nähtävyyksien lisäksi tarjolla on myös paljon houkuttelevia ostosmahdollisuuksia.  Lähde mukaan matkalle Pekingiin!

 

 

Mitä matkapaketti sisältää
Mitä matkan hintaan sisältyy.
 • bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle
 • Finnairin reittilennot Helsinki-Peking-Helsinki veroineen
 • lentokenttäkuljetukset Pekingissä
 • majoitus Pekingin keskustassa ★★★★-hotellissa, jaetussa kahden hengen huoneessa
 • runsas retkiohjelma: Taivaallisen rauhan aukio, Kielletty kaupunki, Taivaan temppeli, retki maaseudulle Kiinan muurille, vierailu helmikeskuksessa, soluemalitehtaalla, silkkitehtaalla ja kiinalaisen lääketieteen keskuksessa, vierailu Kesäpalatsissa
 • aamiainen ja lounas tai illallinen päivittäin (paitsi yhtenä ”vapaapäivänä”)
 • viisumin hankinta Suomen kansalaisille
 • englanninkielisen paikallisoppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä, opastusten tulkkaus suomeksi
 • suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

 

Mitä matkan hintaan ei sisälly.

Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 220 €. Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan 1-hh lisämaksu.

Järjestämme halukkaille lisämaksullista iltaohjelmaa mm. pääsylippuja ja kuljetuksen akrobaatti-, kung fu – ja Pekingin ooppera -esitykseen. Ohjelmasta lähetetään lisätietoa infokirjeessä ennen matkalle lähtöä.

 1. 1. matkapäivä 7.1. sunnuntai Lähtöpäivä

  Bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle reittiä Kuljetus reittiä: Savonlinna, Punkaharju, Parikkala, Imatra, Joutseno, Lappeenranta, Taavetti, Hamina ja Kotka. Yölento Helsinki – Peking (Finnair AY085) lähtee kello 18.15 ja on perillä seuraavana aamuna kello 7.50. Lennon aikana tarjoillaan kaksi lämmintä ateriaa, jotka kuuluvat matkan hintaan.

 2. 2. matkapäivä 8.1. maanantai Saapuminen Pekingiin ja Hiilikukkula

  Saapuminen aamulla Pekingiin, jossa bussikuljetus lentoasemalta kaupunkiin. Koska hotellihuoneet eivät ole vielä valmiit, käymme ensin Kielletyn kaupungin takana olevalla Hiilikukkulalla katsomassa maisemia. Majoittuminen Beijing Central Grand Mercure -hotelliin (★★★★). Hotelli sijaitsee ydinkeskustassa, Xidan-ostoskadun lähellä, noin kilometrin päässä Kielletystä kaupungista. Ensimmäinen päivä menee tutustumiseen hotelliin ja sen lähistöön. Teemme yhdessä kävelykierroksen ostoskadulla.

 3. 3. matkapäivä 9.1. tiistai Kielletty kaupunki ja Taivaan temppeli

  Hotellin aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Pekingin keisarillisiin nähtävyyksiin. Aloitamme kierroksen Taivaallisen rauhan aukiolta. Vierailemme Kielletyn kaupungin laajalla palatsialueella, jossa on 800 eri rakennusta. Seuraavaksi käymme Kiinan arvostetuimmassa uskonnollisessa rakennuksessa eli Taivaan temppelissä, jossa keisari uhrasi taivaan jumalalle joka vuosi talvipäivän seisauksen aikana. Syömme yhdessä lounasta ja käymme vielä tutustumassa kiinalaiseen teeseremoniaan.

 4. 4. matkapäivä 10.1. keskiviikko Kiinan muuri

  Heti aamiaisen jälkeen ajamme Pekingin pohjoispuolelle tutustuaksemme yhteen maailman ihmeistä: Kiinan muuriin. Käymme syömässä lounasta soluemalitehtaan (cloisonné) yläkerrassa. Paluumatkalla tutustumme jaden historiaan ja kivenveistoon valtion omistamalla jadetehtaalla.

 5. 5. matkapäivä 11.1. torstai Vapaapäivä

  Päivä on vapaata aikaa ostoksille ja kaupunkiin tutustumiselle.

 6. 6. matkapäivä 12.1. perjantai Kesäpalatsi ja helmitehdas

  Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu Kesäpalatsiin. Tämä Unescon maailmanperintölistalla oleva keisareiden kesänviettopaikka kattaa lähes 300 hehtaarin alueen. Viimeinen Qing-dynastian keisari Puyi karkotettiin Kesäpalatsista 1924 ja alueesta tehtiin puisto, josta on muodostunut hyvin suosittu retkikohde Pekingin asukkaille ja siellä käyville matkailijoille.

  Syömme lounasta ja vierailemme helmitehtaassa. Palattuamme kaupunkiin käymme silkkitehtaassa sekä tutustumassa perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen.

 7. 7. matkapäivä 13.1. lauantai Vapaapäivä ja yhteinen päivällinen

  Päivä on vapaata aikaa mm. tuliaisostoksille. Syömme illalla päivällistä hotellin lähistöllä olevassa ravintolassa.

 8. 8. matkapäivä 14.1. sunnuntai (pääsiäissunnuntai) Kotimatkalle

  Aamiaisen jälkeen lähdemme lentokentälle, sillä on aika palata Finnairin suoralla reittilennolla (AY086) Helsinkiin. Kone lähtee kello 11.35 ja on perillä kello 14.10 samana päivä. Bussikuljetus kotiin.

Beijing Central Grand Mercure

Beijing Central Grand Mercure on tyylikäs 4-tähden hotelli Xidanin ostosalueella. Se on 10 minuutin kävelymatkan päässä Kielletystä kaupungista ja 3 kilometrin päässä Wangfujingin ostoskadusta. Hotellissa on kaksi ravintolaa, joista toinen tarjoaa länsimaisia ruokia ja toinen kiinalaistyylisiä. Hotellissa on kuntosali, sauna ja lämmitetty sisäuima-allas. Hotelli on 5 minuutin kävelymatkan päässä lähimmältä metroasemalta.

Huoneissa on moderni sisustus, ilmainen WiFi sekä taulutelevisio. Hotellissa on pesulapalvelu.

Tämä majoituspaikka on yhdellä parhaiksi arvioiduista paikoista Pekingissä! Xicheng soveltuu erinomaisesti matkailijoille, joita kiinnostavat hyvät julkiset liikenneyhteydet, arkkitehtuuri ja matkailukohteet.

Yhden hengen huone 220 €.

Paketti Varatut päivämäärät Matkan tila Matkan tila Hinta Ilman kuljetuksia Hinta Sisältäen kuljetukset  
7.1.2018 - 14.1.2018
Vapaita paikkoja
1495 
1495