Iloinen matka Barcelonaan ja Kataloniaan 20.–26.4.2018

hinta 998 

Tällä Barcelonan matkalla notkistuvat sekä mieli, vartalo että kielitaito. Toivottu seitsemän päivän matka keväiseen Espanjaan. Majoitus neljän tähden hotellissa, viinitilavierailu maisteluineen ja Kataloniaan tutustuminen. Hyvinvointia, kieltä ja kulttuuria sekä paljon muuta sisältyy hintaan!

Matkanjohtajina todelliset Katalonian asiantuntijat:

Minna Kauhanen-Castro on matkanjohtajana mukana alusta loppuun, ja Guillermo vie haluttaessa katsomaan FC Barcan kotipeliä. Lähde mukaan iloiselle hyvinvointimatkalle!

 • Arvostelut 0 arvostelu
  0/5
 • Lomatyyppi Matkan luonne
   Historia, Hyvinvointimatka, Lapsille sopiva, Opastettu matka, Perhematka, Ruoka
  • Aktiviteettien määrä Kohtalaisesti +
   4/8
  • Ryhmän koko Keskikokoinen ryhmä
   vähintään 20 henkeä
  .

  Tällä matkalla notkistuvat sekä mieli, vartalo että kielitaito. Majoitus neljän tähden hotellissa, viinitilavierailu maisteluineen ja Barcelonaan tutustuminen. Hyvinvointia, kieltä ja kulttuuria sekä paljon muuta sisältyy hintaan!

  Minna Kauhanen-Castro on matkanjohtajana mukana alusta loppuun, ja Guillermo vie haluttaessa katsomaan FC Barcan kotipeliä. Lähde mukaan iloiselle hyvinvointimatkalle!

   

  Kysy lisätietoja matkasta joko sähköpostilla osoitteesta info@xeniatours.fi tai soittamalla 040-825 9525 (Satu Myllys) tai 040-580 1726 (Eija Myllys).

  Tilaa matka joko suoraan nettikaupastamme, soittamalla meille tai ottamalla yhteyttä sähköpostilla.

  Ilahdumme yhteydenotostasi!

   

  Mitä matkapaketti sisältää
  Mitä matkan hintaan sisältyy.
  • bussikuljetukset Helsinki-Vantaan lentokentälle
  • suorat lennot Finnairin koneilla Barcelonaan
  • lennon hintaan sisältyy yksi 23 kg:n matkalaukku ja enintään 8 kg:n käsimatkatavara
  • kuljetukset perillä ohjelman mukaisesti
  • majoitukset 2-hh, 6 yötä, aamiaiset ja illalliset Kaktus Playa -hotellissa (****)
  • ohjelmassa mainitut retket
  • kielitunnit ja kehonhuollon ohjelma Minna Kauhanen-Castron johdolla

   

  Mitä matkan hintaan ei sisälly.

  Lisämaksu yhden hengen huoneesta on 195 €. Yksin matkustavan on varauduttava maksamaan tämä lisämaksu.

  FC Barcelonan kotiottelun pääsymaksu ei ole vielä tiedossa, mutta lokakuussa pitkän sivun paikat maksoivat 150 euroa.

  1. 1. matkapäivä 20.4. perjantai Saapuminen Kataloniaan

   Bussikuljetus reittiä Varkaus – Juva – Mikkeli – Kouvola – Helsinki-Vantaan lentokenttä. Finnairin suora lento Barcelonaan lähtee Helsingistä kello 17.25 ja on perillä kello 20.25. Kuljetus Calellaan, missä majoitumme hyvästä ruuasta tunnettuun Kaktus Playa hotelliin (2-hh). Hotellin huoneet remontoidaan talven aikana, jolloin luokitus nousee neljään tähteen. Meillä on varattuna hotellista puolihoito eli päivälliset kuuluvat matkan hintaan.

   Rauhallinen Calella on kaunis pikkukaupunki 50 kilometriä pohjoiseen Barcelonasta. Kaupungissa on kolme hiekkarantaa, joista pisimmällä on mittaa kaksi kilometriä. Calellassa on hyvät ostosmahdollisuudet ja lukuisia terasseja ja ravintoloita. Lisäksi kaupunki sijaitsee aivan Montnegren luonnonpuiston vieressä.

  2. 2. matkapäivä 21.4. lauantai Tutustuminen Calellaan ja iltatanssit

   Hotellin aamiaisen jälkeen teemme kävelyretken Calellassa paikallisen oppaan johdolla. Iltapäivällä on vapaamuotoista tutustumista kaupunkiin ja käytännön kieli- ja kulttuuriharjoittelua kahviloissa ja liikkeissä. Illalla ne, joilla virtaa riittää, voivat lähteä tanssimaan La Cuadra-ravintolaan.

  3. 3. matkapäivä 22.4. sunnuntai Retki Barcelonaan ja FC Barca

   Aamiainen hotellissa. Lähdemme illansuussa kohti Barcelonaa. Perillä on jalkapallon ystävillä mahdollisuus lähteä FC Barcelonan kotiotteluun (lisämaksullinen). Samaan aikaan muut tutustuvat kaupungin iltaelämään Minnan johdolla.

  4. 4. matkapäivä 23.4. maanantai Retki katalonialaiseen kylään ja viininmaistelu

   Aamiainen hotellissa. Tänään lähdemme tutustumaan maaseutuun. Pysähdymme tauolle kauniiseen katalonialaiseen kylään. Teemme puolentoista tunnin kierroksen viinitilalla. Lopuksi maistelemme kuutta eri tilalla valmistettua viiniä.

  5. 5. matkapäivä 24.4. tiistai Montnegre tai junaretki Barcelonaan

   Päivän ohjelmassa on aamiainen, opiskelua ja vaikkapa kävelyretki Calellan vieressä sijaitsevaan Montnegren luonnonpuistoon. Vaihtoehtoisesti on mahdollisuus lähteä yhdessä Barcelonaan paikallisjunalla. Silloin voi vaeltaa lisää vanhassa keskustassa, shoppailla tai kulkea Ramblalla ja kahvitella.

  6. 6. matkapäivä 25.4. keskiviikko Calellan markkinapäivä

   Aamiainen hotellissa. Tänään on vapaapäivä, jolloin kukin saa itse päättää, kuinka päivän viettää. Voi jäädä Calellaan rannalle ja ostoksille. Keskiviikkoisin on kaupungin markkinapäivä, ja kojujen tarjontaan on kiva käydä tutustumassa. Paikallisjunalla voi käydä tutustumassa naapurikyliin

  7. 7. matkapäivä 26.4. torstai Kotimatkalle

   Varhaisen aamiaisen jälkeen bussikuljetus Barcelonan lentokentälle. Paluumatkan lento lähtee kello 10.15 ja on perillä Helsingissä kello 15.05. Bussikuljetus samaa reittiä takaisin Varkauteen.

  Kaktus Playa ****

  Hotelli sijaitsee 200 metrin päässä Calellan rannalta, ja siellä on aurinkoterassin ympäröimä ulkouima-allas. Hotellissa on myös sisäuima-allas, poreallas ja kuntosali. Lisäksi siihen kuuluu Bahari Club -rantakerho, jossa hotellin asiakkaat saavat erityisalennuksia.

  Hotellin huoneet ovat valoisia ja viihtyisiä. Niissä kaikissa on ilmainen WiFi, TV, jääkaappi ja hiustenkuivaaja. Hotellissa on 2 baaria ja buffetravintola.

  Kaktus Playa sijaitsee Calellan keskustassa. Kaupungin erinomaisen sijainnin vuoksi sieltä käsin on helppoa vierailla Katalonian suosituimmissa nähtävyyksissä. Calella on 50 km:n päässä Barcelonasta, jonne on suora junayhteys.

   

   

   

   

   

  Paketti Varatut päivämäärät Matkan tila Matkan tila Hinta Ilman kuljetuksia Hinta Sisältäen kuljetukset  
  20.4.2018 - 26.4.2018
  Vapaita paikkoja
  998 
  998