Matkanjohtajat

Eija Myllys

Olen toiminut matkatoimistoalalla yrittäjänä yli 35 vuotta. Ensimmäisen matkatoimistoni perustin Parikkalaan 70-luvun lopulla. Myimme suurten matkanjärjestäjien lomamatkoja sekä lento-, laiva- ja junalippuja. Samalla teimme alueen ensimmäisiä Leningradin matkoja. Ihmiset alkoivat matkustaa ensimmäistä kertaa. Monesti hankittiin ensin passi ja sitten tultiin matkatoimistoon kyselemään, minne voitaisiin lähteä.

Yhteyttä toisiin yrityksiin pidettiin lähinnä puhelimella, ja paksu muistio oli täynnä tärkeitä numeroita. Ensimmäinen tietokonekin oli niin suuri, että sitä varten tarvittiin oma huoneensa. Muuten se kuumensi toimistoa liikaa.

Olimme ensimmäisiä suomalaisia matkanjärjestäjiä, joka sai luvan tehdä kotiseutumatkoja Karjalaan 80-luvun lopulla. Internetin myötä tuli mahdollisuus ottaa suoraan yhteyttä kauemmas ulkomaille ja alkaa järjestää uusia omia matkoja. Tästä sai alkunsa Xenia Tours vuonna 1994.

Niistä päivistä matkavalikoimamme on kasvanut tasaisesti Keski- ja Etelä-Eurooppaan. Tärkeä uusi alue oli Aasia: ensimmäisen Kiinan matkamme järjestimme vuonna 2000 Pekingiin ja Shanghaihin.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin teemme teille oman oloisenne matkan.

040-580 1726 tai info(at)xeniatours.fi

 

Satu Myllys

Matkatoimiston pöydän alla kasvaneena tapanani on lähteä maailmalle aina ryhmän kanssa 😉 Otattehan yhteyttä kun teitä on vähintään 10 henkeä. Silloin voimme tehdä tarjouksen ryhmämatkasta ja hyödyntää mm. hotellien ja lentoyhtiöiden ryhmähintoja.

Karjalan, Pohjolan ja Baltian matkat ovat enemmän Eija-äitini erikoisalaa ja minä hoidan sitten muun maailman. Sydämellisesti tervetuloa mukaan!

Puhelin 040-825 9525 tai satu(at)xeniatours.fi

 

 

Andy Liu

Kiinan matkoillamme mukana olleet ovat tutustuneet tähän mukavaan mieheen, jonka englanninkielinen nimi on Andy tai jopa suomalaisittain Antti. Oikealta nimeltään hän on Liu Qing Hua – ehkäpä se Andy on meille helpompi.

Andy järjestää myös kiinalaisille matkoja Pohjoismaihin ja Venäjälle sekä toimii täällä matkanjohtajana.

Kun Andy matkustaa Euroopassa, häneen saa yhteyttä numerosta +358 400-532 777 tai muutoin sähköpostilla andy(at)xeniatours.fi

 

 

Eliisa Siitonen

Olen kotoisin Itä-Suomesta, Parikkalasta, mutta uteliaisuus uutta kohtaan on vienyt minut aina New Yorkista New Delhiin. Olen aina pitänyt uusista haasteista, kulttuureista ja matkustamisesta. Työskennellessäni Intiassa tapasin aviomieheni, Princen. Näin sain sekä mahdollisuuden kertoa miehelleni suomalaisuudesta ja tavoistamme että pääsin eturiviin intialaiseen kulttuuriin tutustuttaessa.

Luonteeltani olen iloinen ja huumorintajuinen perheenäiti. Perheeseemme kuuluu poikamme, Eshan. Pidän luonnosta, lenkkeilystä ja tietysti puuhastelusta poikani kanssa. Koko perheemme pitää kovasti matkustamisesta, ja Intia on luonut loistavat puitteet tutustua uusiin nähtävyyksiin, ihmisiin ja tapoihin. Kotioloissa haastan itseni usein keittiössä uusilla eksoottisilla resepteillä.

Ottakaahan yhteyttä 045-269 8880 tai eliisa(at)xeniatours.fi

 

Eija Ahonen

Olen ollut kiinnostunut eri kulttuureista aina. Työskentelyn ulkomailla aloitin lukioaikoina kesätöissä Sveitsissä. Sen jälkeen olen tehnyt töitä kotimaan lisäksi mm. Sloveniassa, Kroatiassa, Islannissa, Itävallassa, Romaniassa, Unkarissa, Ruotsissa, Norjassa ja Egyptissä.
Innostumiseni matkustamiseen jatkuu!